Imprimir aquesta pàgina
Presentació de la nova samarreta de l'INEF-L'Hospitalet per la temporada 2018-2019
17 Des

Presentació de la nova samarreta de l'INEF-L'Hospitalet per la temporada 2018-2019

Aquest diumenge va tenir lloc la presentació oficial de la nova samarreta de joc dels equips de rugby femení per la temporada 2018-2019. Tal com vam anunciar, aquesta samarreta vol reflectir l'acord de col·laboració del Club Esportiu INEF Barcelona i el RC L'Hospitalet.

Dos Clubs i una samarreta

Presentació Nova Samarreta INEF-L'Hospitalet

Els equips de rugby femení del Club Esportiu INEF Barcelona i l'RC L'Hospitalet competeixen junts a la Lliga Iberdrola i la Lliga Catalana fruit de l'acord de col·laboració que van arribar tots dos clubs la temporada passada. A partir d'ara, també lluiran junts a la samarreta després d'aquest cap de setmana on els dos equips van estrenar la nova samarreta davant el Club Rugby Tarragona i el UR Sevilla.

Núria Marín, alcaldessa de L'Hospitalet de Llobregat, assisteix a l'acte de presentació de la nova samarreta

Presentació Nova Samarreta INEF-L'Hospitalet

La presentació de la nova samarreta va comptar amb la presència de l'alcadessa de L'Hospitalet de Llobregat Núria Marín, molt compromesa amb l'esport femení, que va voler donar suport a l'acte. La Feixa Llarga va acollir una jornada festiva amb la disputa dels partits de la Lliga Catalana i la Lliga Iberdrola de rugby femení, batukada, un sorteig d'una samarreta de la selecció espanyola, la presentació de la nova samarreta i l'acte protocolari de fotografies de tots dos equips amb l'alcaldessa.

Les samarretes per la temporada 2018-2019

Les samarretes, de la marca esportiva Kappa, volen reflectir l'acord de col·laboració al que van arribar tots dos Clubs, els quals competeixen conjuntament tant a la Lliga Catalana com a la Lliga Iberdrola de rugby femení. L'equipació no serà reversible com s'havia anunciat en un principi, essent dues equipacions diferents.

Presentació Nova Samarreta INEF-L'Hospitalet

L'equip de la Lliga Iberdrola INEF-L'Hospitalet

1ª equipació: samarreta verda a ratlles taronges, pantaló negre i mitges blau fosc.

2ª equipació: samarreta taronja amb ratlles verdes, pantaló negre i mitges blau fosc. 

L'equip de la Lliga Catalana L'Hospitalet-INEF

1ª equipació: samarreta taronja amb ratlles verdes, pantaló negre i mitges blau fosc. 

2ª equipació: samarreta verda a ratlles taronges, pantaló negre i mitges blau fosc.

Presentació Nova Samarreta INEF-L'Hospitalet

Com a detalls novedosos, la samarreta verda lluirà unes garres, l'escut de l'INEF Barcelona a la part frontal i a les mànigues l'escut del RC L'Hospitalet i el logo de la Lliga Iberdrola. A la part posterior lluirà el nom de INEF L'Hospitalet. Pel que fa a la samarreta taronja, serà l'escut del RC L'Hospitalet el que lluirà davant mentre que el de l'INEF Barcelona estarà al lateral. A la part posterior lluirà el nom de L'Hospitalet-INEF.

Fotos: Ignasi González Vila

Darrera modificació el Dilluns, 17 Desembre 2018 16:55
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat