Imprimir aquesta pàgina
INEF-Marina finalitza com segon classificat a la fase regular de la Lliga Catalana de tamborí
18 Maig

INEF-Marina finalitza com segon classificat a la fase regular de la Lliga Catalana de tamborí

Aquest dissabte el Pavelló de la Marina va acollir la 2ª jornada de la Lliga Catalana de tamborí indoor, organitzada per la Federació Catalana de Tamborí, on es decidia la classificació final de la fase regular i els encreuaments de cara als playoffs.

Resultats i classificació després de la 2ª jornada de la 12ª Lliga Catalana de tamborí

Aquest cap de setmana va concloure la fase prèvia de la 12ª Lliga Catalana de tamborí indoor, on es van decidir els encreuaments de cara als playoffs pel títol. Amb un format express, INEF-Marina 1 venia d'aconseguir 2 victòries solvents a la 1ª jornada però no va poder finalitzar com a líder després de caure al darrer partit amb un sorprenent Garraf.

INEF-Marina 2, amb un equip amb forces novetats, va presentar batalla davant dos equips amb molta experiència com el Farola i el propi Garraf, però se'n va anar de buit.

Amb la finalització de la fase prèvia, INEF-Marina 1 finalitza segon mentre que INEF-Marina 2 tanca la classificació.

La Fase de playoff ja està decidida

Amb la fase regular ja finalitzada, INEF-Marina 1 s'enfrontarà al potent Farola en el que podria ser perfectament una final anticipada. INEF-Marina 2 encara té opcions però per aconseguir-ho tindrà que jugar més partits que els altres equips i no perdre'n cap.

Font: FC Tamborí

Darrera modificació el Dimarts, 18 Mai 2021 05:41
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat