app club esportiu inef barcelonaapp store itunes club esportiu inef barcelona app google play club esportiu inef barcelona

L'atenció al públic s'ha vist afectada pel COVID-19. Agraïm la teva comprensió i paciència en aquests moments excepcionals. Actualment segueix l'atenció online al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., atenció telefònica a partir de les 15:30 hores i atenció amb cita prèvia a partir de les 17:30 fins les 19:30 hores. No aneu al Centre sense cita prèvia, no us atendran. Consulta tota informació relacionada amb les afectacions del COVID-19 a la normativa de les instal·lacions de l'INEFC.

ÚLTIMES NOTÍCIES

Història - Club Esportiu INEF Barcelona

A finals dels anys 70, un grup de noies estudiants d’Educació Física (actuals estudis universitaris de Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport) van començar a entrenar amb l’equip masculí, trencant les barreres d’un esport tradicionalment masculí. Van aconseguir ser el primer equip de rugbi femení d’Espanya, l’any 1978, en mans de Jose Antonio Sancha, creador de tot el rugbi INEF i introductor d’aquest esport com a assignatura obligatòria a l’INEF de Barcelona.

L’èxit que va obtenir l’equip femení va ser total i al 1983 l’equip va ser reconegut per la Federació Catalana de rugbi.

El rugbi femení va anar consolidant-se per la resta de l’estat: comunitat de Madrid, Euskadi, comunitat Valenciana i Galícia.

El 1991 Espanya comptava amb 27 equips femenins que participaven en les diverses competicions territorials.

A principis dels 90 es va crear la selecció espanyola femenina de rugbi, i el 1993 es va crear la selecció de seven d’Espanya; les dues representants del país a les competicions internacionals oficials.

L’any 2008 va néixer la Lliga Nacional de Divisió d’Honor Femenina, que és una evolució de l’antiga Copa de la Reina de Rugbi, per tal d’aportar un major grau competitiu al rugbi femení.

Actualment l'equip disputa la Lliga Iberdrola, la competició de Divisió D'Honor a doble volta sota el nom d'INEF-L'Hospitalet, fruït de l'acord de col·laboració amb l'equip riberenc al 2017. També disputa la competició de la Copa de la Reina 7s en format de Seven. Pel que fa a la competició a Catalunya, disputa la Lliga Catalana sota el nom de L'Hospitalet-INEF. També disputa la Copa Catalunya de Seven.

Origens

L’any 1975 s’inauguraven les instal·lacions del nou INEF (Institut Nacional d’Educació Física) de Barcelona, i s’iniciava l’activitat docent.

L’any 1976 va néixer el Club Esportiu INEF Barcelona, en mans de José Antonio Sancha. Juntament amb el club es creà el primer equip masculí de rugbi de l’INEF. L’equip femení de l’INEF, creat el 20-11-1979, va ser el primer equip femení de rugbi de tot el territori espanyol. L’equip s’inicià amb objectius clars i contundents: potenciar la pràctica de l’esport universitari.

inef barcelona rugby femení

clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat
logo club esportiu inef barcelona

CLUB ESPORTIU INEF BARCELONA

Avinguda de l'Estadi, 12 - 22. 08038 Barcelona
93 425 54 45 (Extensió 200)
FAX 93 426 07 51​
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Eduvigis Sáez Parejo
Eduvigis Sáez Parejo Recommends posted 3 years ago

Las instalaciones son increbles y el trato excepcional.A mi me ha encantado.

Daniel Levavasseur
Daniel Levavasseur

5 out of 5 stars

posted 4 years ago

Sonia Maria Chalupp
Sonia Maria Chalupp Recommends posted 4 years ago

SEGUEIX-NOS

Registre o  Entra
Club Esportiu INEF Barcelona

Descarrega l'App a:

app club esportiu inef barcelona

app store itunes club esportiu inef barcelona
app google play club esportiu inef barcelona

 

HOME

CLUB

ACTUALITAT

SECCIONS

ESCOLES ESPORTIVES

ESTADES ESTIU

ALTA ONLINE

CALENDARI

MULTIMEDIA

CONTACTE

Àrea de navegació de la Web del Club Esportiu INEF Barcelona.
Aquí trobareu el contingut que pugui ser del vostre interés.
 
 
0
Shares